Hirdetés


Másfél évvel ezelőtt érkezett a hír, hogy Bruce Willis, a neves hollywoodi színész, súlyos demenciában és afáziás betegségben szenved, ami miatt visszavonult a színészet világától. Ez a hír váratlanul érte a rajongókat, akik azóta is nagy aggodalommal követik az eseményeket.

Hirdetés

A betegségére sajnos nincs gyógymód, és Willis állapota folyamatosan romlik. Nemrégiben egykori jó barátja és kollégája, Glenn Cordon Caron nyilatkozott az állapotáról, rámutatva, hogy Willis már alig tud beszélni, és szavakkal kifejezni magát. Ez a hír tovább növelte a rajongók aggodalmát.

Hirdetés

Legutóbbi fejlemények szerint Willis már az embereket sem képes felismerni, ami különösen aggasztó a hozzá közel állók számára. Példaként, Willis már nem tudja, ki Demi Moore, akivel 13 évig volt házas, és akinek három közös lányuk van. Moore, aki a válásuk ellenére is jóban maradt Willis-szel, mélyen érintett a színész állapotának romlásától. Ez a helyzet mind a család, mind a rajongók számára fájdalmas, hiszen Willis sokak számára jelent többet, mint csak egy filmsztár. Az egész filmes közösség és a rajongók együttérzéssel figyelik a fejleményeket, és reménykednek, hogy Willis és családja a lehető legjobban tud kezelni ezt a nehéz időszakot.
“Az emlékezete elhalványult. Amikor Demi rájött, hogy nem ismeri fel őt, nagyon összetört. Fogalma sem volt, hogy ennyire rossz állapotban van Bruce”– mondta szomorúan egy a színésznőhöz közel álló forrás.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés