Hirdetés


Tóth Gabi, aki eddig hallgatott házasságának nehéz időszakairól, nemrégiben a Mandinernek adott interjúban nyíltan beszélt a kapcsolata végnapjairól. Az énekesnő, úgy érezve, hogy eljött az ideje a nyilvánosságnak, őszintén megosztotta gondolatait és érzéseit. “Őszintén megnyílt a házasságáról, úgy érezte, hogy most jött el az idő arra, hogy megszólaljon,” – idézte az interjúban elhangzottakat.

Hirdetés

A nyilatkozat azonban nem maradt válasz nélkül. Osváth Zsolt, akit Tóth Gabi is említett az interjúban, reagált a nyilatkozatra egy videóban. A felvételben Osváth Zsolt mosolyogva, de határozottan és kritikusan fogalmazott az énekesnővel kapcsolatban. A videóban “egyáltalán nem kímélte őt,” ami jelzi, hogy Osváth Zsolt komolyan vette a kijelentéseket, és nem hagyta szó nélkül a történteket.

Hirdetés

Tóth Gabi interjúja és Osváth Zsolt válasza ismét felkeltette a figyelmet, és bizonyítja, hogy a nyilvános beszédek és válaszok továbbra is nagy érdeklődést váltanak ki, főleg ha jól ismert személyiségekről van szó. Az események során a közönség szemtanúja lehet annak, hogy mennyire éles és személyes lehet a nyilvánosság előtt zajló párbeszéd.

“Tóth Gabiról beszélni már konkrétan ciki, kínos… dehát megszólított az Anya” — kezdte Osváth Zsolt a videójában. Majd bevágta Tóth Gabi interjújának azt a részét, amiben az énekesnő sorolja azoknak a médiaszemélyiségeknek a nevét, akik általában véleményt formálnak róla különböző platformokon. Köztük volt Osváth Zsolt neve is.

Hirdetés

“Ha valaki így érez irántad valamit, akkor azt valamelyest illik viszonozni. Nem? Ne legyen már ez ilyen plátói, akkor Gabi teljesedjünk ki! Egy olyan interjúban tette ezt mind meg, hogy eszembe nem jutott volna ebbe így belenézni…”
Majd hosszasan kifejtette a véleményét Tóth Gabiról, a válásának körülményeiről, és a médiamegjelenéseiről.
“Nem akart feltűnősködni, ő a háttérbe akart vonulni, hát mi lett volna, ha az előtérben? Gondold el, hogy az előtérben lett volna, na akkor mi lett volna… Vagyis, így akart a háttérben maradni, párzási táncot járni főműsoridőben, és sz*rrá alázni az akkori férjét — de hát ki, hogy ejti ugye.”

Hirdetés

Majd rátért az énekesnő házasságára, azokra az időkre, amikor Tóth Gabi még úgy nyilatkozott, hogy a házasságát egy hurrikán sem tudná megingatni. A saját kapcsolatára reflektált Patrikkal, mondván, hogy nekik is vannak problémáik, de sosem raknák ki kirakatba a kapcsolatukat, mert:
“Igyekszünk példát mutatni, de nem vagyunk tökéletesek. Tényleg. Soha nem hazudnám azt, hogy azok vagyunk, hogy mi vagyunk az álompár. Tudod, hogy miért? Hogy ne kelljen soha narancssárga pulcsis embernek majd ezért magyarázkodnom.”
Osváth Zsolt videójából szemléztünk, amit most itt megnézhetsz teljes egészében:

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés