Hirdetés


Az X-Faktor színpadán debütáló Mihályfi Luca egyre nagyobb figyelmet kap, mióta néhány rajongója összekeverte őt a zenei pályától visszavonult Tóth Andival. Luca hangja és stílusa annyira hasonló Andiéhoz, hogy sokan állítják: csak a legélesebb fülek képesek megkülönböztetni őket. Luca karrierje is hasonlóan indult, mint Andié; mindkettőjük tehetségkutató műsorban kezdett, ahol Andi győzött, Luca pedig a harmadik helyen végzett.

Hirdetés

Az ifjú énekesnő folyamatosan dolgozik zenei karrierjén, és úgy tűnik, szép lassan átveszi a stafétabotot Tóth Anditól. Luca legújabb dala, amely a TikTokon is nagy sikert aratott, Andi egy korábbi slágerére emlékeztet, és erősen megosztotta a hallgatóságot.

Hirdetés
@hungary.music90 Casino pokerface🎰🎭#mihalyfiluca #valentino #hajogyar #foryou #foryoupage #hungary ♬ eredeti hang – HUNGARY MUSIC🇭🇺

Néhány kommentelő kritikával illette a hasonlóságot, mások viszont örömmel fogadták, hogy Luca folytatja Andi zenei hagyományait.
“Ugyanúgy néz ki, mint az Andi, és még a hangjuk is szinte ugyanolyan… A dal szintén. Nem tudom, hogy ez most copy, vagy csak ennyire hasonlít a stílusuk” — írta egy felhasználó.

Hirdetés

Egy másik hozzászóló eképp hitetlenkedett:
“Ha becsukom a szemem, nem tudnám megmondani, hogy kit hallok, Lucát vagy Andit. Nagyon kemény!”

Mindent összevetve a rajongók jól fogadják, hogy Luca emlékeztet Andira, és kíváncsian várják, hogyan alakul a karrierje a hasonlóságok fényében. A kérdés csak az, vajon Tóth Andi mit szól ehhez az ikertestvér–jelenséghez?

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés