Hirdetés


Pénteken lépett színpadra zenekarával a Szolnoki Palacsintafesztiválon Baukó Attila, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, Azahriah, akivel kapcsolatban szombat reggelre nem a koncerthangulat miatt vált hangossá a közösségi média, inkább az azután történtek okán.
Készült ugyanis egy rejtett kamerás felvétel, amelyen a magyar énekes a backstage-ben egyik rajongójával szeretkezik, miközben influenszer kedvese épp külföldön tartózkodik – írta a Borsonline.

Hirdetés

Az ügy kapcsán videóban Azahriah is megszólalt, de a művészvilágot sem hagyta szó nélkül a dolog.
„A következő a történet: Szolnoki Palacsintafesztivál, huszadika, a tegnapi nap folyamán feljöttem a színpadra, lementünk, ünnepeltünk, Bombay a kézbe, ittuk folyamatosan, és ünnepeltük ugye, hogy kint van az album.
Aztán még kettő lány is bejött, levarrtak meg ilyenek, és akkor elvittem egyet a toitoi vécé mögé.
Szerintem ez nekem alapvetően nem nagy gond, ezzel nekem nincsen problémám. A videó se érdekel annyira. Ami sokkal de sokkal fájdalmasabb az egészben, az az, hogy nekem volt egy asszonyom, aki várt rám, és másfél hét múlva jött volna vissza, és ezt viszont g*cire sajnálom, mert ő egy arany ember és semmi ilyen dolgot nem érdemelt meg, hogy most ezt kapja, meg az internettől. Úgyhogy ezt elrontottam és emiatt kib*szottul, g*cire megbántam.” – vallotta be Azahriah, majd a továbbiakban önmaga „analizálgatása” alapján igyekezte tovább magyarázni tetteit.
Majka és Curtis viccet csináltak a sztoriból: úgy csináltak, mintha…
Rajongóik imádták őket:
„😂😂😂😂Ááá sírok!!!😂😂😂”

HirdetésHirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés