Hirdetés


A pakisztáni humor forrása újra megjelent, ezúttal egy karacsi férfi személyében, aki mindenkit megnevettetett a közösségi médiában egy szokatlan próbálkozása miatt. Az internet számos aranyköpéssel szolgál, de ez a történet a legújabb, ahol egy zöldre festett tyúkot próbáltak papagájként eladni az online apróhirdetési portálon, az OLX-en.

Hirdetés

A pakisztáni férfi, aki névtelenségben maradt, hirdetést adott fel az OLX-en, állítva, hogy kénytelen eladni szokatlan “papagáját” a jelenlegi gazdasági helyzetben. Az adott képen a papagáj zöld színűnek látszott, és a hirdető felhívta a vásárlók figyelmét a háziállat szokatlan szokásaira: a papagáj kukorékol napfelkeltekor és nem beszél, mint a szokásos papagájok.
A hirdetés így szólt: “Papagáj eladó. Zöld színű. Nem beszél, de reggelente kukorékol, mint egy kakas. Csak érdeklődők DM nekem.” A hirdetés ára 6500 pakisztáni rúpiára (PKR) volt megállapítva.

Hirdetés

Azonban a felhasználók hamar felismerték, hogy valami nincs rendben a “papagáj” képével. Az állat, amelyet a férfi papagájként próbált bemutatni, túlságosan hasonlított egy tyúkhoz.
A gyanús hirdető tervének köszönhetően a zöldre festett tyúk híre elterjedt az interneten, miután az emberek felismerték, hogy a férfi próbálkozása a csalásra bukott.
A közösségi média felhasználói közül sokan osztották meg gondolataikat a pakisztáni férfi hirdetéséről, sokan kifejezve mulatságukat a helyzet iróniája miatt.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés