Hirdetés


Pápai Jocit azonnal elhagyta a felesége, amikor bevallotta neki hűtlenségét
Pápai Joci és felesége húsz éve vannak együtt jóban-rosszban. Az énekes többször beszélt már arról, hogy Anita akkor is a hű társa volt, amikor anyagi nehézségekkel küzdöttek. Amikor az első gyermekükkel volt várandós, az abortuszon gondolkodtak, annyira szegények voltak.

Hirdetés

Végül meggondolták magukat, és életük legjobb döntésének tartják, hogy Hanna lányuk a világra jött, akit később egy fiú, Zalán is követett.
A negyvenéves énekes arról azonban Hajdú Péter a Life TV-n pénteken 22 órakor adásba kerülő Összezárva című műsorának felvételén beszélt először, hogy miután apa lett, megcsalta a feleségét, aki ezért elhagyta – írja a Blikk.

Hirdetés
HÚSZ ÉVE VAGYUNK EGYÜTT, ÉS ŐSZINTÉN MONDOM, NÁLA JOBB FELESÉGET ÁLMODNI SEM LEHET
– kezdte a vallomást a Sztárban Sztár leszek! műsorvezetője, aki a mai napig élete legnagyobb szerelmének, a nagy Őnek tartja a feleségét, ám amikor mindössze húszévesen férj és édesapa lett, félrelépett.
Az énekes nem titkolózott, Anita elé állt, és bevallotta neki hűtlenségét, mire az asszony elhagyta.
– Fiatal férfi voltam, és hibáztam. Egyenes csávó vagyok, ezért elmondtam, mi történt. Anita szenzitív típus, érezte, hogy van valami.

Hirdetés
AMIKOR MEGTUDTA, HOGY MEGCSALTAM, MÉG AZNAP ELMENT.
Ott maradtam egyedül a házban, de majdnem megbolondultam, vissza akartam csinálni az egészet – idézte a napilap Pápai Joci szavait.
Nagyjából négy vagy öt hónap után kezdtünk békülni, de nagyon hullámzó volt a kapcsolatunk, nem tudtam, visszajön-e. Néha sz3x3ltünk, de akkor sem voltam biztos abban, hogy mi lesz velünk. Végül fél év után visszajött és azóta együtt vagyunk.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés