Hirdetés


A válások és az új kapcsolatok kialakulása gyakran bonyolult helyzeteket teremt, különösen, ha közös gyermek is érintett a történetben. Tóth Gabi és Krausz Gábor esete azonban példaértékűnek tűnik abban, hogyan lehet méltósággal és a gyermek érdekeit szem előtt tartva kezelni egy ilyen helyzetet. A nyilvános megnyilvánulásaik során mindketten kimérten és tiszteletteljesen nyilatkoznak, a sértő megjegyzések és a nyilvánvaló feszültség teljes hiánya észrevehető.

Hirdetés

A kislány, Hannaróza az új élethelyzetben két új személlyel is kapcsolatot alakított ki. Krausz Gábor korábban már elárulta, hogy kislánya nagyon szereti az új párját, és Mikes Anna gyermekcsoportjában is részt vesz a táncoktatáson. Azonban kevesebb szó esett arról, hogy a 29 éves Papp Máté Bence, aki a TV2 kamerái előtt nyilatkozott, milyen viszonyban van a kislánnyal. Az interjúban a nagyszerű táncos erre is kitért, ami lehetőséget ad arra, hogy betekintést nyerjünk abba, hogyan alakulnak a családi kapcsolatok egy ilyen helyzetben.

Hirdetés

“Ilyen feladatokkal nem néztem még szembe, hogy például egy négyéves gyermekkel hogy tudok eljátszani minden este. Igazából fel kellett nőni ehhez a feladathoz, és hogy mondjam, nagyon sokat fejlődtem az elmúlt hónapokban. Szóval nagyon örültem ennek a kapcsolódásnak”
– mondta el őszintén Bence.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés