Hirdetés


Tóth Gabi és Papp Máté Bence kapcsolatának dinamikájáról Máté szülei is nyilatkoztak, kifejezve pozitív véleményüket Gabi iránt. Mint Gabi is említette, mindkettőjük művész természetéből adódóan érzelmileg gazdagabb életet élnek. Máté, mint a kapcsolat stabilabbik fele, végig támogatta Gabit a kezdeti bizonytalan időszakokban is, és bátran vállalta fel kapcsolatukat saját családjában. Gabi hozzátette, hogy Máté szülei rendkívül nyitottan és elfogadóan fogadták őt.

Hirdetés

“Náluk biztonságra leltem. Az első pillanattól kezdve óriási szeretettel fogadtak. Ha ők nem lettek volna, biztos vagyok benne, hogy sokkal nehezebben vészelem át ezt az időszakot” – fejtette ki a kapcsolatukról Gabi.

Hirdetés

Máté szülei, Anikó és Imre is néptáncosok, akik táncok gyűjtésével is foglalkoznak és megannyi dolgot tesznek a népi kultúráért. Megalapították a Jászság Népi Együttest és a Csángó Fesztivált, most pedig először beszéltek arról, hogy fogadták az előadót, amikor a fiuk bemutatta.

“Emlékszem, amikor Máté hazajött Erdélyből, elmondta, hogy szakított a barátnőjével, mert megismerkedett Gabival. Mi természetesnek vettünk mindent. Nem rágódtunk rajta. Amikor bemutatta nekünk Gabit, rögtön éreztük rajta a természetességet, a kedvességet. Nem volt kérdés, hogy összeillenek. Fel sem merült bennünk, hogy ne fogadnánk be. Rögtön azt mondtuk: egy család vagyunk, és ha bármilyen támadás jön, azonnal összefogunk. Ha az embernek van egy szilárd értékrendje, akkor nem kell félteni, akkor nem tévelyedik el. Tudtuk, hogy ha ők egymásra találtak, mi mellettük állunk, nem érdekel bennünket, hogy ki mit gondol” – szögezte le Máté édesanyja.

Hirdetés

“Az embernek a gyerekeivel való kapcsolatában vannak dolgok, ahol mi hozzuk meg a döntéseket, aztán eljön az az idő, amikor már nem mi hozzuk meg a döntést, hanem bíznunk kell a fiunkban. Nekem az volt a véleményem, hogy ez Máté és Gabi döntése. Aztán persze jöttek az öregasszonyok, akik kérdezgették tőlem: ’Az a maga fia?’ Mondtam, hogy igen, az enyém, és ennyiben hagytam a dolgot. A negatív megnyilvánulásokról azt gondoltam: a kutyák csaholnak, a karaván halad. Nem szabad belemenni a harcba, mert az csak olajat önt a tűzre, ha nem foglalkozol velük, akkor pedig elfáradnak. Ilyen helyzetekben nekünk azokra kell koncentrálni, akik meghallgatnak, velünk vannak és támogatnak, nem azokkal, akik rólunk pletykálnak” – fejtette ki a Story magazinnak Imre.
További részletek a Blikk cikkében.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés