Hirdetés


Az egymást szerető fiatal pár, Katie és Josh Butler legnagyobb vágya volt, hogy közös gyermekük születhessen. A fiataloknak nem is kellett túl sokat várniuk, és megkapták az örömhírt: Katie gyermeket várt.

Hirdetés

Az örömük azonban sajnos nem tartott soká: a nő még csak a huszadik hétben járt, amikor az orvosi vizsgálat kimutatta, hogy a kicsi nem fejlődik megfelelően.
Bár a kicsi élve született, de több életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta. Hősiesen harcoltak, de sajnos pár hónap harc után a kicsi szervezete végleg feladta a küzdelmet.
A fiatalok nem tehettek mást, mint, hogy imádkoztak, és megpróbálták feldolgozni a tragédiát. Pár nap múlva azonban a kórházból hívták őket…

Hirdetés

A kórházban hagytak egy kisbabát, akiről betegsége miatt lemondtak a szülei. Az ápolónő tudta, hogy Katie és Josh babája meghalt, és felvetette, hogy nem fogadnák-e örökbe az elhagyott kicsit.

A fiatal pár egy kicsit félve ment be a kórházba, de mikor meglátták a kis Braxet, a koraszülött kisfiút, első látásra megszerették őt. Természetesen örökbe fogadták őt, és azóta is nagy szeretetben nevelik:
A kisfiú egészségi állapota egyébként folyamatosan javul, és látszik rajta, hogy boldog kisbaba. Szülei végtelenül boldogok, hogy kaptak vele egy új esélyt!

Hirdetés


Meghatónak találtad? Akkor ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is elolvashassák!

Hirdetés
Hirdetés