Hirdetés


Amikor a humor és az irónia mesterei kezelésbe veszik a popkultúra egy-egy termékét, az eredmény nem maradhat el: a nevetés garantált. Így történt ez Tóth Gabi legújabb videoklipjével is, amelynek paródia verziója olyan vihart kavart a közösségi médiában, hogy azóta is többen keresik a titokzatos alkotók kilétét.

Hirdetés

“A szavak kevésbé beszédesek, mint a látvány” – tarthatnánk érvényesnek ezt a mondást, amikor a kérdéses paródiáról van szó. Az „Only dance and humor & funny pictures” oldalán feltűnő, 171 ezer követővel rendelkező videó az énekesnő egyik ismert klipjét veszi alapul, és kreatív fordulattal, igazán szórakoztató módon ragadja meg a néző figyelmét.

Hirdetés

A videóban látható Tóth Gabi dublőre a felmosóvödörrel való komolytalankodása közben olyan hihetetlenül humoros, hogy a nézők kacagását biztosan nem lehet visszafogni. “Ezt egyszerűen nem lehet elmondani, ezt látni kell!” – hirdeti a leírás, és nem is tévednek. A rövidke, alig egyperces klip azonban annyi apró részlettel van tele, mint amennyi a szívét és lelkét beleteszi a paródiakészítő: a háttérben bambuló tacskótól kezdve a szereplő karján díszelegő szívecskés tetováláson át a váratlan hastánc-moziig minden egyes alkalommal újabb humorforrást kínál.
Bár a készítők személye rejtély marad, az internetezők egyöntetű véleménye szerint valószínűleg nem ez az utolsó alkotás, amit tőlük láthat a nagyközönség. A Tóth Gabi klipjének paródiája több, mint egy egyszerű szórakoztató videó; a művészet és a humor különleges elegyeként már most kultikus státuszba emelkedett a magyar netezők körében.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés