Hirdetés


Pásztor Anna nem titkolja véleményét a Balatonnal kapcsolatban. A közismert énekesnő a YouTube-on futó “Sáros tócsákban ugrálni” című műsorban szólalt meg, és nem éppen pozitív hangnemben beszélt Közép-Európa legnagyobb tómedencéjéről, amelynek partjain annak idején gyerekként sok-sok nyarat töltött el.

Hirdetés

“Én nem nagyon szeretem a strandokat. Van ez a zsizsi, minden ragad, brutálisan drága, cserébe beleeresztheted magad egy közös DNS-katyvaszba, amit Balatonnak hívnak.” – osztotta meg tapasztalatait Anna, és hozzátette, hogy gyerekként is csak a tó közepéig úszott ki, ahol csendben és békében tudott úszkálni.
De nem csak a Balatonnal kapcsolatos emlékeit osztotta meg a műsorban, hanem egy igen emlékezetes és megpróbáltatásokkal teli thaiföldi nyaralásáról is beszámolt. Pásztor Anna elmesélte, hogy egyéves fiuk betegsége miatt az egész család egy kórházban kötött ki: “Ott az a szokás, ha beteg az egyik családtag, benn alszik vele mindenki.” Az énekesnő rávilágított a thaiföldi kórházi körülményekre és a hagyományokra is, amelyek számukra meglepőek voltak: “Közben jöttek be a gyíkok, mert nyitva volt az ablak, légkondi meg sehol. Az meredek volt…” – zárta történetét Pásztor Anna.

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés