Hirdetés

Fotó: Blikk/ Fuszek Gábor


Pataky Attila Ritkán Hallott Magánéleti Bevallásai: Családi Összetartás és Anyósával Való Különleges Kapcsolat
Az EDDA legendás frontembere, Pataky Attila, aki általában visszafogottan nyilatkozik magánéleti témákban, most kivételesen nyíltan beszélt családi életéről a Meglepetés magazinnak. Az interjú során Pataky nemcsak zenei pályafutásáról, hanem családi kötelékeiről is mesélt, kiemelve a feleségéhez, Orsihoz fűződő mély érzelmi kötődését és családja fontosságát életében.

Hirdetés

Pataky elárulta, hogy nagyszerű kapcsolatot ápol első házasságából származó fiával, Gergővel, akivel nemcsak családi, hanem zenei szálak is összekötik, hiszen gyakran zenélnek együtt. Második házasságából született fiával, Attila Csabával is kiváló a viszonya, ami azt mutatja, hogy Pataky számára a család és a közös élmények kiemelten fontosak.

Hirdetés

A beszélgetés során külön kiemelte anyósával való különleges kapcsolatát is. Számos embernek problémát jelenthet az anyósával való együttélés, Pataky azonban elmondása szerint sosem tapasztalt ilyen gondokat. Sőt, anyósa szomszédságában lakik, és rendszeresen találkoznak, ami a kölcsönös tisztelet és szeretet jele.

Hirdetés

Pataky Attila megosztása ritka betekintést nyújt abba, hogy a rock életmód mellett milyen erős családi kötelékek is tartják össze. Az interjú rávilágít arra, hogy a hírnév és a zenei sikerek mellett Pataky számára a család jelenti az igazi támaszt és inspirációt. Az anyósával való különleges kapcsolat pedig azt mutatja, hogy a családi összetartás minden nehézségen átsegíthet, és a szeretet valóban képes áthidalni a generációk közötti különbségeket.

Hirdetés

“Szeretlek és segítelek titeket, amíg élek – ezt ígértem nekik. Amikor megjönnek a fiaim, a 20 éves gyönyörű unokám, Lilike és a keresztgyerekeink, két lány és egy kisfiú, nagy a boldogság nálunk. Amikor itt vannak, szinte mindig előkerül a gitár, szeretik a dalaimat. Nyitva a házunk a családtagok és a barátok előtt. Tegnap is tízen voltak nálunk. Ruhapróbát tartottunk a közelgő nagykoncertre” — kezdte az Edda frontembere a Meglepetésnek, majd az anyósáról is megszólalt.

Ezt mondta:
“A szomszédunkban lakó anyósom is átjött, Orsikával főztek egy finom ebédet, és a közös munka előtt asztalhoz ültünk. Az egyik alkotópáros először járt nálunk, és azt mondták, ilyen szeretetteljes vendéglátásban még soha nem volt részük. A csodálatos anyósom fontos része az életünknek. Az első perctől szimpatikusak vagyunk egymásnak. Anyósom nem szítja, hanem oltja a tüzet.”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés