Hirdetés


Pénzt gyűjt a májusban elhunyt Berki Krisztián félárván maradt kislányainak Ambrus Attila. A Viszkisként ismertté vált keramikus az elhunyt médiasztárral közösen írt könyv bevételéből befolyó milliókat szánja Natinak és Emmának – számolt be a Blikk.

Hirdetés

Berki Krisztián és Ambrus Attila Rosszfiúk Ázsiában írt közös könyvet. A kiadótól mindketten kaptak ezer-ezer példányt saját értékesítésre: Ambrus Attila Viszkis az évek alatt el is adta a saját köteteit, de Berki nem foglalkozott a könyvek értékesítésével. Mindkettejük példányait Ambrus Attilának kézbesítették, de Berki Krisztián nem ment el saját köteteiért.
– Mindkettőnk példányait nekem kézbesítették, és Krisztián sosem jött értük, hiába mondtam neki többször is, hogy vigye el őket. A saját részemen már régen túladtam, de az ő darabjai a mai napig nálam porosodnak – mesélte a Blikknek a keramikus, aki Berki Krisztián tragikus halála után elhatározta, ő maga adja majd el a könyveket, a befolyt összeget pedig az egykori Fradi-vezér két kislányának, a kilencéves Natinak és az egyéves Emmának adja.

Hirdetés

– Bármennyiszer is kicseszett velem Krisztián és vitáztunk össze, nagyon megrendített a halála. Egyfolytában csak a két kislányra tudok gondolni, akik kénytelenek lesznek apa nélkül felnőni. Szeretnék nekik valahogyan segíteni, ezért is határoztam el, hogy eladom azt az ezer darab könyvet, amit Krisztián nálam hagyott, a befolyt összeget pedig a gyermekeinek adom. Háromezer forintért árulom, így, ha mindegyik elkel, hárommillió forint gyűlik össze, amit elfelezve szeretnék Emma és Nati számlájára utalni. – mondta Ambrus Attila

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés