Hirdetés


Pokorny Lia:„Nekem Te addig élsz, amíg világ a világ!” – Szívszorító sorokkal búcsúzik a tragikusan fiatalon meghalt Babicsek Bernáttól Pokorny Lia

Hirdetés

A fiatal tehetség halálhíréről elsők között az Irigy Hónaljmirigy zenekar tagjai számoltak be a közösségi oldalukon, melyben azt írták: “Fájó szívvel, összetörve búcsúzunk barátunktól, kollégánktól Babicsek Bernát harmónikaművésztől, aki a mai napon tragikus körülmények között itt hagyott minket. Ő játszott a Szívósszemű Márta című dalunkban, és vendégünk volt az azt követő SYMA koncertünkön. Egy tehetséges művészt és barátot vesztettünk el a mai napon! Őszinte részvétünk a családjának! – írja a zenekar a bejegyzésében.”

Hirdetés
Pokorny Lia színésznő Instagram oldalán búcsúzott Babicsek Bernáttól:
“Nyáron, két próba között elmentél biciklizni és megláttál egy csapat fehérgalambot. Azt mondtad, soha nem láttál még ennyit. És ez jel. Mi több, jó jel. Hogy nem véletlenül sodorta eléd az élet őket.
Így éreztem én is valahogy… hogy nem véletlenül fújt össze minket a szél. Annyi őszinte figyelmet, megértést, elfogadást és türelmet kaptam, amennyi keveseknek adatik meg ezen a világon. Engem megajándékoztál a röppenő fehér galambokkal és Magaddal.
Bernát! Nekem Te addig élsz, amíg világ a világ! Annyi ismeretlen fiókot nyitottál ki bennem, amiért nem tudok elég hálás lenni. Figyelni, keresni és számolni fogom a jövőben fehér galambokat. Te velem leszel akkor is a színpadon, amikor látszólag nem vagy ott. Te a részem, a kollégám, a barátom vagy – nem hagyhatsz csak úgy itt. Nem vagyok hajlandó ezt tudomásul venni.

Hirdetés
Ezért megyünk tovább – Veled. Ebből nem engedek. Te az vagy, aki örökké él, és általad a zene és a Liaison.
Várlak ebédre holnap! Aztán kedden.Szerdán is.Hozd a harmonikát!
Ölellek, ne késs, kihűl a tökfőzelékem, amit tudod, csak Neked főzök.”
Ezt követően többen is a közösségi oldalon keresztül búcsúztak a tragikusan fiatalon elhunyt művésztől. Sári Évi a posztjában azt írta: “Drága Bernát…felfoghatatlan, ami történt veled, nem hiszem el. Őszinte részvétem a családnak.”

HirdetésHirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés