Hirdetés


Kelemen Annát durván megsértette az egyik portál, miután egy hétvégi Instagram posztjában társadalomkritikát fogalmazott meg.
Kelemen Anna a hétvégén posztolt az Instagramon egy képet, hosszú szöveggel, melyben az EP-választás és az őszi önkormányzati választások is szóba kerülnek. Annácska posztjából kiderül, hogy akár ő is indulhatna a két választás közül bármelyiken, akár főpolgármester is lehetne. Bejegyzésében a mai magyar politikát, annak visszafelé mutató, múltba néző voltát is kifigurázza:

Hirdetés


Ezen posztja kapcsán írt róla az egyik portál, s Kelemen Anna úgy megbántódott, hogy végül egy videóban vágott vissza az őt sértegetőknek.
A videón, mely a Youtube-csatornájára került fel, elmondja, hogy az ominózus cikkben három jelzővel illették.
Az első a “Playmate”, ami szerinte rendben is lenne, bár életében egyszer volt csak Playmate, és ez szerinte nem olyan dolog, mint, hogy valaki hova született, nem marad örökre Playmate valaki, ilyesmi egyszer volt.

Hirdetés

A második jelző a „pornós” – Nekem olyan kedvem volt, nem tartom magam pornósztárnak, pornósnak, olyan vagyok, aki megteszi, ha valamihez kedve van – Hadd döntsem el, mit csinálok mondta Anna, aki utoljára hagyta a legkeményebbet.
A harmadik a “prostituált” – Ebben a világban, ebben a fogyasztói társadalomban mindenki eladó. Lehet ezen vitatkozni, de mindenki eladó. Mindenki árulja magát valamilyen módon, mert nem csak szexuálisan árulhatjuk magunkat – mondja videóján Kelemen Anna, hozzátéve:

Hirdetés
– Oké, prostituált vagyok, szerintem sokan mások is prostituáltak, nem mindegy, milyen szinten. Magánügyem, hogyan élem az életem, szívem joga egy jól bevált demokratikus államban, hogy ne kelljen magyarázkodnom. És vannak, akik úgy játszanak ezzel, hogy az ország sorsa függ ezen. Nahát, az mi? Tehát prosti… – mondja Annácska.
A videó végén megkéri az újságírókat, hogy most már találjanak ki valami újat vele kapcsolatban, ha már bántani akarják…

Forrás: Blikk
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés