Hirdetés


Putyin lányának álma egy időre teljesen elszállt.
Oroszország támadása Ukrajna ellen már hetek óta tart. Ártatlan emberek halnak meg nap mint nap, akik nem akarták a háborút. Putyin tettei sokkolták az egész világot, és egy igazi tragédiához vezettek, amelyet kétségtelenül földi pokolnak lehet nevezni.

Hirdetés

Mi történik jelenleg az orosz elnök családjával? Mint kiderült, a lánya valószínűleg nem örül annak, amit az apja csinál. A nő tervei valóban meghiúsultak.
Ma Maria Woroncowa-Faasen sok problémával néz szembe, amit többek között az apja tevékenysége okoz. A nő nemrég szakított kedvesével, és most karriertervei is dugába dőltek.
Putyin családjáról keveset tudunk. Az orosz politikus rokonainak életét továbbra is rejtély övezi. Az azonban biztos, hogy Ljudmila Alekszandrovnával kötött házasságából két lánya született.

Hirdetés

Az idősebb nő a Szentpétervári Állami Egyetemen szerzett orvosi diplomát. A Daily Mail beszámolója szerint a 36 éves orvos nehéz időszakon megy keresztül. Maria Woroncowa-Fassen elvált férjétől, akivel egy közös fia van. 2010 óta voltak házasok. Ennek közvetlenül az Ukrajna elleni orosz támadás előtt kellett volna megtörténnie.
Korábban a hollandiai Voorschotenben éltek, de Oroszország 2014-es intézkedései miatt el kellett hagyniuk az országot. A páros ezután Moszkvában kötött ki.
A nő a gyermekek ritka genetikai betegségeinek kezelésére szakosodott. Szentpéterváron hamarosan megnyílt egy 630 millió dolláros egészségügyi központ. Ez azonban nem fog megtörténni, mert Oroszországgal szemben szankciókat vezettek be apja tettei miatt.

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés