Hirdetés

Fotó: Blikk


A vasárnapi Sztárbox eseményen Rácz Jenő és Istenes Bence közötti rivalizálás éleződött ki, ami egy izgalmas és szoros mérkőzéssel zárult, ahol a séf, Rácz Jenő került ki győztesként. Ez a döntés nem mindenki számára tűnt igazságosnak, de Kovács Kokó István és dr. Béki Piroska pontozóbírók megerősítették, hogy a döntés tisztességes volt, kiemelve, hogy bár voltak Istenes Bence javára forduló menetek, a többségben mégis Jenő dominált.

Hirdetés

Istenes Bence és edzői úgy vélték, hogy a műsorvezető teljesített jobban, és ők látták őt győztesnek. Azonban a bírók álláspontja szerint az eredmény hiteles volt. A kölcsönös szóváltások után Bence kihívta Jenőt egy visszavágóra. Az RTL Reggeli adásában Rácz Jenő elismerte, hogy valóban kemény szavakkal illette Bencét a ringben, reagálva a korábbi közösségi média posztokra, és ezzel védekezve saját maga ellen indított támadásokkal szemben.

Hirdetés

“Annyit mondtam csak neki, hogy na, itt a cigány, gyere! Ennyi, ennyit tudsz csak?” – említette meg.
Ezután az apuka az újbóli összecsapás gondolatára is reflektált, de egyből elvetette az ötletet, és kihangsúlyozta, hogy hidegen hagyja a második kör Bencével.
“Ott volt a lehetőség, de hogyha ennyire ragaszkodik hozzá, akkor csináljuk azt, hogy ez a visszavágó ez megtörtént. Nyert, gratulálok neki, 1-1, és bontson ki otthon egy pezsgőt és ünnepelje meg magát. Hagyjon már engem békén!” – mondta Jenő.

Hirdetés
Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés