Hirdetés


Rácz Jenő váratlan vereséget szenvedett a Sztárbox ringjében Molnár Árontól egy rövid, de intenzív meccs során. Már a mérkőzés előtti pillanatokban Molnár Áron magabiztossága és eltökéltsége érezhető volt, minden mozdulatában és gesztusában a győzelem iránti elszántságot sugározva. Ezzel szemben Rácz Jenő, aki korábban végtelen nyugalmat és erőt sugárzott, ezúttal nem mutatta a szokásos tüzét.

Hirdetés

A meccs, amely csupán fél percig tartott, meglepetést okozott a nézőknek. Rácz Jenő a rövid küzdelem során kétszer is padlót fogott, végül kiütéssel veszítve el a mérkőzést. Ez az eredmény és Jenő reakciója rávilágított a sportban rejlő váratlan fordulatokra és arra, hogy egy meccs kimenetele sosem garantált. Rácz Jenő meglepő módon megerősítette ezt a mérkőzést követő nyilatkozatában is, ami a sportág szeszélyességét és a meglepetésekkel teli versenyek izgalmát hangsúlyozza.

Hirdetés

“Az az igazság, hogy most majd próbálok olyat mondani, ami egy tévében jól hangzik és majd az emberek valami jót gondolnak, de igazából nem terveztem semmi ilyesmit mondani most. Végtelenül elfáradtam ebben az elmúlt hét hónapban. Nagyon kemény felkészülésen vagyunk túl, és én valahol azt érzem, hogy ezt a pofont én kívántam, mert mára picit elengedtem én ezt fejben. A boksznak körülbelül 80 százaléka fejben dől el, és Áron erősebb volt fejben, gratulálok neki!”
– mondta el Héder Barnának Rácz Jenő a vereség után.

Hirdetés
Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés