Hirdetés


Az amerikai kisfiúval három év után, az utolsó kemoterápiás kezelést követően közölték, hogy meggyógyult a betegségéből. Édesanyja videóra vette a megható pillanatot.
Az oklahomai Steven Cotternál 2016 augusztusában diagnosztizáltak magas kockázatú, akut limfoblasztikus leukémiát. Néhány nappal később már meg is kapta az első kemoterápiás kezelést, és a következő három évben minden nap kapott gyógyszert, egészen mostanáig – írta a szeretlekmagyarorszag.hu

Hirdetés

Steven édesanyja, Ashley felvette azt a pillanatot, amikor fia megtudta, hogy utoljára kell a gyógyszert bevennie,
és megosztotta a Facebook-on. A videón, amelyről hiányzik a hangsáv, láthatjuk az asztalon kirakott gyógyszereket, a fejét a kezén nyugtató Stevent, amint eljut a tudatához, hogy mostantól – számos vérátömlesztés után – rákmentesnek tekinthető. A klipet több mint 13 ezren nézték meg, és a kommentelők gratuláltak Stevennek kitartásáért.
„Örülök, hogy életed e része lezárult. Örülök, hogy újra tudsz örülni” – írta egyikük. Édesanyja felidézte azt a pillanatot, amikor Steven megtudta, hogy rákos: „Mosolyogva, emelt fővel fogadta a hírt. Akkor is nagyon büszke voltam rá és most is”. Az utolsó gyógyszer bevételéről pedig az anya azt írta, hogy „ennél tisztább boldogságot, ennél boldogabb könnyeket még soha nem látott.”

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés