Hirdetés


Reviczky Gábor erős dohányos. A rákbetegséggel küzdő színésznek azt mondta egy professzor barátja, csökkenteni lehet, de ha abbahagyja, másfél hónap múlva meghal. “Na azt nem!” – felelte erre a Kossuth-díjas színész. Azt is elmesélte a szlovákiai Új Szó című szlovákiai magyar napilapnak, hogy három liter vizet kellene meginnia naponta, de egyszerűen nem megy.

Hirdetés

Az orvosnak elárulta, hogy sörben lemenne, mire azt a választ kapta, hogy akkor igyon azt. A színész nehezen viseli a gyógyszereket. Úgy érzi magát tőle, mintha be lenne rúgva. Olyan injekciót is kap, ami leállítja a kisagyában a parancsosztogatást, hogy ne termeljen tesztoszteront, és ne szaporodjanak a ráksejtek. Azt mondja, ha dolgozik, legyűri magában a szédülést, segíti a koncentráció. Otthon óránként-félóránként vízszintesen fekszik öt-hat percet, akkor mindig pihentnek érzi magát.

Hirdetés

Nem adja magát át a betegségnek, így azzal sem foglalkozik, javul-e az állapota, azt mondja, ha állandóan ezzel foglalkozna, az félő, hogy végezne vele. A hatodik kemoterápiánál tart, de csak ennyire érzi a mindennapjainak a betegséget. Inkább a sorozatbéli munkájával törődik, és erdőbe jár feltöltődni.

via: Sorry Magazin
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés