Hirdetés


Hosszas küzdelem után Regina a tegnapi napon elindult a mennyországba. Isten Veled te kis Angyalka.
2021 tavaszán derült ki, hogy az akkor 7 éves Regi gyógyíthatatlan és nagyon agresszív agydaganattal küzd. Sajnos végül a betegség győzött.

Hirdetés

A debreceni kislány családját a Tündérkör Alapítvány karolta fel, és hatásukra több támogató is a jó ügy mellé állt. A józsaiak jótékonysági vásárral és mini gyermeknappal segítettek.
Az alapítvány szombaton lesújtó hírt közölt: Regina hosszas küzdelem után elhunyt.
Mint ahogy arról mi is írtunk:
Tavasszal derült ki, hogy a kislány gyógyíthatatlan és nagyon agresszív agydaganattal küzd. A tumort (agytörzsi glioblastoma multiforme) sajnos műteni sem lehet a rossz elhelyezkedése miatt.
Regi számos beavatkozáson, kezelésen esett át. Miután biopsziát végeztek, beödémásodott a daganat. Ezért egy söntöt ültettek be a fejébe, ami elvezeti az agyvizet a fejből a gyomorba. Bár lehetett volna külföldön célzott protonterápiás kezeléssel próbálkozni, a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő a család kérelmét elutasította.

Hirdetés

A gyermek május végétől június végéig összesen 26 sugárkezelést kapott, mellette párhuzamosan kemoterápiát (TMZ) is, kapszula formájában. Most várják a 6-8 hét múlva esedékes friss MR-leletet.

A szívünk megszakadt! 💔 🖤Drága kis pártfogoltunk Regina, tegnap hosszas küzdelem után elindult a mennyország felé. Őszinte részvétünk a családnak!

Posted by Tündérkör Alapítvány on Friday, 23 September 2022

Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés