Hirdetés


Tallulah Willis étkezési zavarai miatt vonult rehabilitásciós intézetbe, erről az időszakáról osztott meg videót az Instagramon.

Hirdetés

2022 tavaszán a 29 éves lány bevonult a Driftwood Recoverybe, egy texasi bentlakásos rehabilitációs intézetbe, hogy kezeljék étkezési zavarát. „Az elmúlt négy évben anorexia nervosában szenvedtem, amiről nem szívesen beszéltem” – vallotta be májusban és felépülése után gyakran osztott meg részleteket a gyógyulásáról.
“Én vagyok a legcukibb a texasi rehabon” – írta Bruce Willis lánya a most megosztott videóhoz, amelyen egy autóban énekelgetve látható.

Hirdetés

Hirdetés

A nyáron Tallulah Willis a Vogue magazinba írt egy cikket, amiben édesapja betegségéről is vall. Tallulah arról számolt be, sejtették, hogy valami nincs rendben az apjukkal, de nem vették komolyan a jeleket. Először az tűnt fel nekik, hogy nem válaszol a kérdésekre, de ezt megmagyarázták azzal, hogy károsodott a hallása a Die Hard-filmek forgatása alatt. Aztán Tallulah egy idő után tévesen azt hitte, hogy az apja nem akar vele beszélgetni.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés