Hirdetés


A közelmúltban terjedni kezdtek azok a hírek, hogy egy ismert görög származású celeb és barátnője úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják tovább. Bár a pár kapcsolata már a múlté, az Ázsia Expressz című műsor adásaiban a nézők még végig követhetik azt az érzelmi útvesztőt, amely végül a szakításhoz vezetett.

Hirdetés

A műsor nemcsak a verseny izgalmait és kihívásait mutatja be, hanem betekintést enged a résztvevők személyes kapcsolataiba és azok fejlődésébe is. A nézők így közelről láthatják, milyen viszontagságos érzelmi folyamatokon mennek keresztül a szereplők, különösen egy olyan intenzív és kihívásokkal teli környezetben, mint amilyen az Ázsia Expressz. Ez a szituáció különösen érdekes betekintést nyújt a kapcsolatok dinamikájába és a hírességek magánéletébe, amely gyakran rejtve marad a nyilvánosság elől.

Hirdetés

Az egyik feladat során Réka kifakadt partnerére:
— Miért nem vagy képes rám nőként gondolni? Beszélgessünk erről!
Alekosz azzal vágott vissza, hogy barátnője miért nem tette fel ezt a kérdést az elmúlt egy évben és miért pont egy ország szeme láttára kellett nekiszegeznie.
— Engem pontosan ez zavar, hogy ezzel hozol engem méltatlan helyzetbe, hogy itt teszed fel, és most teszed fel. Nem itt kellene. Hanem amikor itt végzünk és hazamegyünk, vagy mielőtt eljöttünk volna, akkor kellett volna föltenned
— mondta Alekosz.
Réka erre azt felelte, hogy ő már számtalanszor próbálta megvitatni párjával ezt a kérdéskört, de a kialakult helyzet igazából csak Alekosznak kedvezett. Azt is elmondta, hogy már elvesztette a celebbe vetett bizalmát.
— Én megmondtam neked őszintén, hogyha te szeretnél tőlem valamit, bármikor is éreztél irántam valamit, vagy most érzel…
— kezdte Réka, de Alekosz félbeszakította:
— Megint ott vagyunk, ahol tegnap este: érzelmileg zsarolsz.
A vagyonőr végül arra a következtetésre jutott, hogy Réka szándékosan akarta őt provokálni azzal, hogy ország-világ előtt hozta fel ezt a kényes témát.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés