Hirdetés

Mára elfogadta, a színészkedés az ő életében hamarabb véget ér majd, mint ahogy azt eltervezte. A Barátok közt sztárja azonban nem titkolja: volt idő, amikor el akarta dobni az életét.
Rékasi Károlynak az élete egyik legmeghatározóbb korszaka zárult le azzal, hogy a Barátok közt forgatásai 22 év után véget értek. Bár továbbra is színpadon áll, tudja: a motorbalesete következtében a fizikuma miatt idejekorán szakítania kell majd a szakmájával, így új értelmet keres az életének – írja a legfrissebb BEST magazin.
„Be kellett látnom, hogy nem a színpadon fogok megöregedni. Pontosan tudom, hogy egy idő után teljesen alkalmatlan leszek a színpadi munkára. (…) Ha az álomnak vége szakad, akkor is kell, hogy legyen valami, ami értelmet ad az életemnek, és épp ezt a valamit készítem elő. (…) Egy vega-vegán konyhát nyitok egy kiváló barátommal. (…) Már a hely is megvan. A főváros szívében” – árulta el az 58 éves színész, aki nem titkolja: volt idő, amikor majdnem feladta.

Hirdetés

„A baleset után túl sok volt a baj, és ki akartam lépni ebből a világból. El is terveztem, és pontosan tudtam, mi és hogyan fog történni, már a kellékeket is beszereztem hozzá, hogy szánt szándékkal megváljak az életemtől, de végül leálltam. Az édesanyámra gondoltam, hogy neki mit okoznék. Úgy képzeltem, mindenki más fiatal, és talpra tud majd állni, de ő nem. (…) Mára már átkoznám magam, ha megtettem volna. Mindennap igyekszem úgy élni és létezni, hogy a következő napom mindig jobb legyen, mint a mai” – vallotta be Rékasi Károly.
Ha valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot! Ha te érzed úgy, hogy összecsaptak a fejed felett a hullámok, bátran hívd őket!
Címlapfotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub
Forrás: nlc.hu

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés