Hirdetés


Ma este indul a Farm VIP legújabb évada, melynek keretében 16 híresség merül el a vidéki élet kihívásaiban. A TV2 realityjében, Gáspár Zsolti és Demcsák Zsuzsa vezetésével, a résztvevők a modern civilizáció kényelme nélkül, falusi környezetben próbálják megállni a helyüket. A piros és sárga csapatok tagjai különböző gazdálkodási és ügyességi feladatokban mérik össze tudásukat.

Hirdetés

A sárga csapatot Rékasi Károly vezeti, aki egy megható pillanatban elveszítette az önuralmát. Az első néhány óra során a színész képtelen volt megoldani a rábízott feladatokat, ami fokozatosan növelte a rajta lévő nyomást. Végül a sikertelenség érzése teljesen eluralkodott rajta, és zokogásban tört ki. Bár csapattársai igyekeztek megnyugtatni, Rékasi vigasztalhatatlan maradt.

Hirdetés

Ez a pillanat ritkaságnak számít a műsor történetében, hiszen eddig még soha nem fordult elő, hogy valaki már az első órákban ilyen mély érzelmi reakciót mutasson.
“Az a baj, hogy nagyon beleélem magam. Teljesen összeomlottam, mert tudtam azt, hogy a csapat mekkora erőfeszítéssel dolgozott, és rajtam nem bukhat el a dolog” – magyarázta kiborulásának okát.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés