Hirdetés


Ismét nagy port kavart egy régi fotó a közösségi médiában, ezúttal Rubint Réka került a figyelem középpontjába. A Reddit felhasználói egy múltbéli felvételt tártak fel, amin a fitneszikon éppen a garázs egy sarkát porszívózza. Azonban a képen egy apró részlet szúrta szemet a netezőknek: a porszívócső egyik része nem tűnt összekapcsoltnak.

Hirdetés

A felvétel gyorsan terjedni kezdett, és sokakat megnevettetett a látszólagos baklövés. “Sok esze volt már akkor is” – írták többen, utalva arra, hogy vajon tényleg nem vette észre Réka a hibát. Azonban nem mindenki osztotta a gúnyolódó hangulatot, többen kiálltak a fitneszguru mellett. Hangsúlyozták, hogy valószínűleg a képen éppen a porszívócső hajlított műanyag és egyenes fém részének összekötése folyamatban volt, tehát semmiféleképpen sem szándékos hiba vagy felesleges munkavégzés történt.

Hirdetés

“A kép egy pillanatfelvétel csupán, és nem tükrözi a valóságot” – mondják a védelmezők, kiemelve, hogy gyakran a közösségi médiában megosztott tartalmak félrevezetőek lehetnek, és nem adják vissza a teljes történetet. Rubint Réka egyelőre nem reagált a felvétellel kapcsolatos felhajtásra.

2017-ben screenshot-oltam ezt a fotót @rekarubint -ról. Sok esze volt már akkor is😄
byu/00eszti intalk_hunfluencers

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés