Hirdetés


A hét rendőrségi ügyének szereplője sorra hozta a rossz döntéseket.
Ellopott egy rendőrautót és másokat igazoltatott péntek hajnalban a romániai Nagyszebenben egy ittas férfi – írja a hvg.hu. A férfi állítása szerint így akart bosszút állni a rendőrökön, amiért azok elvették jogosítványát.

Hirdetés

Amikor nem sokka éjfél után megszondáztatták a rendőrök, nagyon magas, 0,8 százalékos véralkoholszintet mutattak ki nála, ráadásul kocsijának nem volt érvényes forgalmi engedélye. Ezért vették el a vezetői engedélyét, és bűnvádi eljárást is indítottak ellene.
A 23 éves veresmarti fiatalembert azonban nem akart gyalogolni, ezért beült egy rendőrautóba, és elhajtott.A rendőrök csak akkor vették észre, hogy hiányzik a járőrkocsi, amikor még aznap éjjel felhívta őket a segélyhívón egy másik sofőr, arra panaszkodva, hogy egy rendőrautót vezető, de szemmel láthatóan ittas civil megállította, és a vezetői engedélyét követeli.

Hirdetés

A rendőrök végül negyven perccel és 15 kilométerrel odébb, Vesztényben találták meg az illetőt, aki ekkor már egy szórakozóhelyen akarta megünnepelni a kalandot.

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés