Hirdetés


Eljött a pillanat, amikor Horváth Éva, a híres modell és televíziós személyiség eldöntötte, hogy ideiglenesen hazatér Magyarországra. Bár Bali paradicsomi környezete mindenkit elvarázsol, a modell úgy döntött, hogy elhagyja a trópusi szigetet és visszatér Budapestre.

Hirdetés

„A párommal megállapodtunk abban, hogy elhagyjuk Balit. Ő majd Kristóffal később visszajön, amikor kezdődik a suli, én viszont huzamosabb ideig Magyarországon maradok Alexszel” – mesélte a Story magazinnak Horváth Éva.
A modell részletezte, miért hozta ezt a döntést: „Kedvesek, de ez egy zárt közösség. Elmehetünk ceremóniákra, betekinthetünk felületesen a mindennapjaikba, ahol szívesen látnak bennünket. De nincsenek balinéz barátaink, csak sok-sok ismerősünk”.
Az otthoni élet számos különbséget tartogat a balis mindennapokhoz képest, és ezek közül nem minden kellemes. Horváth Éva egyik nagy aggodalma a rezsiköltségekkel kapcsolatos.

Hirdetés

„Magyarországon mindig a felhasznált mennyiséget fizetjük mindenből, utólag. Konkrétan rettegek attól, hogy mennyi lesz a víz-, a gáz- és az áramszámla a családi házunkban. Az egészen világon brutális emelkedtek a rezsiköltségek, minden bizonytalan és kiszámíthatatlan” – nyilatkozta a modell.
A kiszámíthatatlan rezsiköltségek mellett az is megdöbbentette a visszatérő modellt, hogy milyen drága Magyarországon az üzemanyag. Balihoz képest, ahol a benzin annyira olcsó, hogy egy teli tank akár három hétig is elég lehet, az itthoni üzemanyagárak igazán meglepték.
Horváth Éva, mint mindenki más, a kiszámíthatóságot és a stabilitást keresi életében. Az anyai kötelességek, a magasabb rezsiköltségek és a társadalmi különbségek mind hozzájárulnak a hazatérés döntéséhez.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés