Hirdetés


A színházi világban és a közönség körében egyaránt nagy visszhangot keltett Reviczky Gábor bejelentése, miszerint súlyos egészségügyi kihívással, csontrákkal nézett szembe. Ez a helyzet időszakosan úgy tűnhetett, mintha az emblematikus színész pályafutásának, sőt életének is véget vetne. Azonban Reviczky Gábor nem adta fel, erőteljes küzdelemmel és elszántsággal sikerült legyőznie a betegséget.

Hirdetés

„Tulajdonképpen nem a betegség, a betegség nem vesz el semmit, csak ezek a kényszer szünetek” – mondta a színész, aki nem ez idáig nem tudott színpadra állni.

Hirdetés

Korától, 75 évesen sem visszatartva, Reviczky energiával teli, és úgy érzi, ezt az energiát valahol ki kell használnia. A színpad kínál számára ideális teret ehhez, ahova gyógyulását követően ismét visszatért, folytatva ezzel öt évtizedes hivatását, amely során generációkat szórakoztatott már különféle szerepekben.

Hirdetés

Betegsége ellenére, még 10 évvel számol Reviczky Gábor
„Minden hónapban megyek az onkológiára, a vérkép az erős javuló tendenciát mutat, tehát az azt jeleni, hogy a kemó az elvégezte a dolgát. Én azért vállaltam be ezt a kemót, mert négy helyen van csontrákom, két helyen nyirokmirigy rák, meg még prosztata is, és azért vállaltam be, mert a csontrák az a legszörnyűbb halál” – vallotta betegségéről a színész, aki mindezek ellenére most nagyon jól érzi magát és reméli, hogy még 10 évig bírja a küzdelmet.

Hirdetés

„85 az már veri a lécet, 10 év múlva, hát örülnék, ha még tükörbe tudnék nézni 85 éves koromba” – mondta Reviczky.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés