Hirdetés


Úgy tűnik, megválik imádott vidéki otthonától Reviczky Gábor. A színész mindig hatalmas rajongással beszélt ráckevei házáról, elsősorban a hozzá tartozó édenkertről. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, aki néhány hónapja jelentette be, hogy prosztatarákja van, 159 millió forintért áruja a pazar ingatlant.

Hirdetés

159 millióért árulják
Most mégis felbukkant egy hirdetés a TikTokon, melyben a színész ingatlanját kínálják eladásra, a videóban pedig maga Reviczky is szerepel. A hirdetés az ingatlan.com-on is elérhető, ahol 159 millió forintért árulják a medencével ellátott 276 négyzetméteres házat, amelynek minden szegletét a színész felesége maga alakított ki és rendezett be.

Hirdetés

Varázslatos édenkert
A leírás alapján a hat plusz egy szobás, háromszintes otthon csaknem kilenc éven át épült, és nemrég teljes felújításon esett át. A hozzá tartozó 650 négyzetméteres telken pedig varázslatos édenkert található, amit rendszeresen gondoznak – írta meg a Blikk. A művész egyelőre még nem erősítette meg az értesülést.

Prosztatarákja van
Reviczky Gábor márciusban tudatta, hogy prosztatarákja van. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészt megműtötték és célzott sugárkezelést kap.

„Nem veszek róla tudomást”
A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész elmondása szerint jól érzi magát és próbál nem foglalkozni a kórral. „Nem veszek tudomást a betegségemről, mert különben nem tudom legyőzni. Nem adhatom át magam neki” – mondta az RTL-nek a Magyar Mozgókép Fesztiválon.

Nincs áttéte
A színésznek bár áttéte nincs, a prosztata külső burkát egy helyen már megbontotta a ráksejt, aminek terjedését mielőbb meg kell állítani, ezért utókezelések várnak rá, a kemoterápiától azonban elzárkózik.

Hirdetés

Tünetmentes volt sokáig
A színész arról is beszélt, hogy decemberben kezdte el először azt érezni, valami baj van. Bár panaszai nem voltak, de mégis úgy döntött felkeresi az orvost. Kiderült, évek óta jelen lehetett nála a betegség, csupán tünetmentes volt.

Így ismerte fel a bajt
„Fél évvel ezelőtt gyakrabban vizeltem, de néhány nappal később elmúlt. Aztán december 27-én jótékonysági előadásról utaztam haza Vásárosnaményból, és minden pihenőhelyen, benzinkútnál meg kellett állnom – amint visszaültem a kocsiba, már megint pisilnem kellett” – idézte fel.

Egyből orvoshoz fordult
„A következő napon, december 28-án a feleségem felkereste a főorvos barátnőjét, ő irányított tovább a Dél-pesti Kórházba Dr. Gáti Zsolthoz. Azonnal megkatétereztek, és mindjárt három liter felgyülemlett vizelet távozott a szervezetemből. Szóval, ha koccanok a sztrádán, a biztonsági öv alsó része azonnal felrobbantja a húgyhólyagomat” – mondta a Star magazinnak.

Van esély
A Nemzet Művésze hisz a gyógyulásában, úgy gondolja, csak így van esélye a felépülésre. „Tudom, hogy meg fogok gyógyulni! Hit és pozitív gondolkodás nélkül az orvos és a célzott sugározás is felesleges” – mondta Reviczky Gábor, aki saját esetéből tanulva minden férfitársát arra figyelmezteti, nem szabad figyelmen kívül hagyni a vizsgálatokat, pláne 40 év felett.

Nem vállalta a kemoterápiát
Reviczky Gábor nemrég azt mondta, nem vállalja a kemoterápiát. „Míg a célzott sugárkezeléssel csak a rákos sejteket pusztítják el, addig a kemoterápiával az ép sejteket is megsemmisítik, amit nem szeretnék”.

Kiemelt kép: Reviczky Gábor – Forrás: Youtube.
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés