Hirdetés


Reviczky Gábor, a Kossuth-díjas színész, aki két évvel ezelőtt szembesült a prosztatarák diagnózisával, ma már győztesen került ki a betegséggel szembeni harcból, köszönhetően a kezeléseknek. Nemcsak, hogy ismét színpadon áll, de nemrégiben kedvenc szabadidős tevékenységének, a horgászatnak is élt egy vízparti kiruccanás során, ahol a Bors munkatársai kérdezgették állapotáról.

Hirdetés

„Javul az állapotom. Kezdem visszanyerni az erőmet. A tavalyi évben a betegségem miatt nem tudtam horgászni. Idén viszont mindenképp visszatérek a vízpartra. Igaz, még nem most, mert nagyon fázós vagyok. Nincs sok zsír rajtam, ami felmelegít. Megvárom, amíg ennél is jobb idő lesz.” – fogalmazott az ország kedvence, aki akkora elismerésnek örvend, hogy már most arról lehetett olvasni, hogy rengetegen őt szeretnék beválasztani a nemzet színészei közé, miután Benedek Miklós halálával megüresedett egy hely.

Hirdetés

„Hatalmas megtiszteltetés, hogy rám gondol a közönség. Jólesik a szeretetük. Ugyanakkor azt sem szabad elfelejteni, hogy nem az emberek döntenek, hanem a nemzet színészei választják meg az új tagot!” – mondta ezzel kapcsolatban.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés