Hirdetés

Blikk/Pozsonyi Zita


Az utóbbi időben többnyire aggasztó hírek érkeztek Reviczky Gábor állapotáról, aki prosztatarák diagnózisa és a kialakult áttétek miatt nehezen viselt időszakon ment keresztül. Kezdetben még ellenállt a kemoterápiás kezeléseknek, ám később elfogadta, hogy ez jelenti számára a legjobb esélyt a felépülésre. Szerencsére a kezelések hatásosnak bizonyultak, és Reviczky egészségi állapota fokozatosan javulni kezdett, ami lehetővé tette számára, hogy újra a színpadon álljon, ezúttal a “Képzelt beteg” főszerepében.

Hirdetés

„Nagyon komoly, intellektuális közönség volt, akik komolyan vették a darab humorát. Bevallom, a végére jobban elfáradtam, mint a betegségem előtt, de tudja, ez amolyan nagyon jóleső fáradtság. Szeretem ezt a szerepet, ezt a darabot. Ezért is nagyon kellett koncentrálnom, nem akartam cserben hagyni sem a kollégákat, sem a nézőket, pedig bele sem néztem a szövegkönyvbe, ami mellesleg nem is volt a kezdetektől. De annyira enyém ez a szerep, hogy úgy látszik, nincs is rá szükség!” – mesélte a Borsnak a színművész, aki azt is bejelentette, hogy nem fog több szerepet elvállalni.

Hirdetés

Reviczky döntését családja és rajongói egyaránt támogatják, különösen felesége, aki már több mint két évtizede osztozik az életében. Reviczky a nála 20 évvel fiatalabb feleségét korábban “első igazi társának” nevezte, és már bemutatta őt a közösségi médián keresztül a rajongóinak is.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés