Hirdetés


Reviczky Gábor, aki a Nemzet Művésze címmel büszkélkedhet, pozitív hírekkel szolgált egészségi állapotáról. Miután 2022 decemberében prosztatarák diagnózist kapott, az egész ország aggódva figyelte állapotának alakulását. A Blikk a Tények Plusz interjújára hivatkozva számolt be arról, hogy a színész mostanra úgy érzi, legyőzte a betegséget.

Hirdetés

Reviczky Gábor elmondása szerint ez az időszak rendkívül megterhelő volt számára, különösen a kemoterápia hatásai miatt. Kezdetben nehezen fogadta el, milyen súlyos a helyzet, de most már biztos abban, hogy túljutott a legrosszabbon. Megjegyezte, mennyire örül annak, hogy a kemoterápia után ismét kinőtt a szakálla, ami jelzi számára a gyógyulás jeleit.

Hirdetés

A színművész részletesen beszélt a kezelései hatásairól is. Az első három kezelést még viszonylag jól viselte, de a negyedik és az ötödik már erősebb mellékhatásokkal járt. A hatodik kezelés során pedig már nagyon betegnek érezte magát. Reviczky Gábor története inspirációt adhat sokak számára, és reményt nyújthat azoknak, akik hasonlóan nehéz időszakon mennek keresztül. Az ő kitartása és a gyógyulásba vetett hite a legnehezebb időkben is példaként szolgálhat.

„Én ilyen beteg még életemben nem voltam, mint a hatodik kemó után. Teljesen kikészített”
– vallotta be a kamerák előtt Reviczky Gábor, aki fel sem fogta, amikor megtudta, hogy rákos.

Hirdetés

Reviczky szerint a hatodik, erős kemoterápiája az összes rákos sejtjét elpusztította. A gyógyulás azonban nem csupán a kezelésnek köszönhető, ugyanis az égiek is a színész segítségére voltak. A teraszán érezte nemrég, hogy körülvette egy nagyon erős energia, ami átment színbe is, és már akkor tudta, hogy meggyógyult.

“Egyszer csak megszólal egy hang, hogy meggyógyultál”
– folytatta vallomását a színész a ráckevei otthonában, ahol a Tények munkatársainak mesélt a kálváriájáról.

Reviczky Gábor szerint őt már a gyerekkorában is megszólították az égiek, amire nagy szüksége volt, mert édesanya nélkül nőtt fel, valamint szentül hisz a lélekvándorlásban. Azt is elárulta, hogy szerinte az előző életében egyiptomi pap volt.

Hirdetés

„A hallatlan szeretetet sugároztam a Jóisten felé… és kaptam viszonzást”
– tette hozzá a színész, akinek a hite állandóan jelen van a művészetében.
Reviczky Gábor tehát láthatóan jól van, és úgy gondolja, hogy meggyógyult. A színész ezzel a vallomással megcáfolta a róla megjelenő rémhíreket, és bizakodva tekint a jövőbe is. A 74 éves művész azt is várja, hogy a karácsonyt a családjával töltse.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés