Hirdetés


Mikes Anna, aki a magyar közönség szívét a “Dancing with the Stars” műsorában hódította meg, nemrég újra a figyelem középpontjába került. Anna három évadnyi kitartó próbálkozás után, Krausz Gábor partnereként diadalmaskodott a TV2 népszerű táncos showjában. Ez a győzelem nemcsak a műsorban elért sikert jelenti számára, hanem annak a hosszú és kemény munkának az elismerését is, amit a tánc világában végzett.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy sokan a TV2 műsorában ismerték meg először, Mikes Anna karrierje jóval korábban kezdődött. 12 évvel ezelőtt, amikor még csak kezdeti lépéseit tette a tánc világában, már Junior Prima-díjjal ismerték el tehetségét. Ez a korai elismerés mutatja, hogy Anna nem csak egy pillanatnyi csillag a művészeti égbolton, hanem hosszú távú tehetség és elkötelezettség áll mögötte.

Hirdetés

Anna tehetsége és karizmatikus személyisége nemcsak a szakmai körökben, hanem a nagyközönség körében is elismerést nyert. A közelmúltban közzétett fénykép, amelyen ragyogó mosollyal látható, újra felhívta a figyelmet különleges kisugárzására, ami nemcsak a táncparketten, hanem a hétköznapi életben is megnyilvánul. Ez a mosoly, amely Krausz Gábor arcára is boldogságot varázsolt, megmutatja, mennyire sokoldalú és magával ragadó személyiség Mikes Anna.

Hirdetés

„Sajnos annyira nem felkapott a versenytánc, legalábbis egyelőre. És nem írnak annyit róla. De azon vagyunk, hogy ezen változtassunk!” – nyilatkozta az akkor még láthatóan szégyenlősebb Anna, aki a felvétel időpontjában a tinédzser éveinek végén járhatott.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés