Hirdetés

Fotó: Blikk/ Varga Imre


A Tamási Áron Gimnázium diákotthonának egyik része tragikus módon összeomlott, ami súlyos következményekkel járt. A baleset során a mentőalakulatok hősi erőfeszítései eredményeként három diákot sikerült életben kimenteni a romok alól. Közülük kettő szerencsére nem forog életveszélyben, azonban a harmadik diák jelenleg kómában van, ami mély aggodalmat vált ki a közösségből és az országból egyaránt.

Hirdetés

Sajnos azonban nem mindenki került elő épségben: egy diák életét már nem sikerült megmenteni. Ez a szomorú hír nemcsak a helyi közösséget, hanem az egész országot megrendítette.
A tragédia hatására Rúzsa Magdi, az ismert énekesnő is megrázó üzenetet osztott meg közösségi oldalán. Szavai által kifejezte együttérzését az áldozatokkal és családtagjaikkal, valamint támogatását a mentésben részt vevőknek. Ezzel a gesztussal Rúzsa Magdi ismét bizonyította, hogy mennyire közel áll hozzá a közösség és a segítségnyújtás fontossága.

Hirdetés

Az esemény kapcsán további információkra és a helyzet alakulására vár az ország, remélve, hogy a többi diák hamarosan biztonságban lehet, és a tragédia okai is kiderülnek. A közösség összefogása és az együttérzés ilyenkor különösen fontos, ahogyan azt Rúzsa Magdi is hangsúlyozza.
“Imádkozunk értetek!”
– írta.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés