Hirdetés

Fotó: Ringier


Rubint Réka egy megható fotót osztott meg a közösségi médiában, amely az ő és Schobert Norbert hosszú és boldog kapcsolatát ünnepli. A pár, akiket már közel húsz éve tart össze a szeretet, először egy konditeremben találkoztak, ahol Norbert meghívta Rékát vacsorázni. Azóta is töretlen a szerelmük, és mint két fitness guru, láthatóan még mindig imádják egymást.

Hirdetés

A család az idei ünnepeket Thaiföldön töltötte, és Réka úgy döntött, hogy ez az ideális alkalom, hogy megosszon néhány különleges fotót a rajongóikkal. Ezek a képek különlegesek, mivel olyan helyen készültek, ahol 18 évvel ezelőtt, 2005-ben is jártak. Ez a visszatérés nemcsak a helyszín, hanem az eltelt idő és a közös emlékek szempontjából is jelentős, és bemutatja, mennyire erős és tartós a kapcsolatuk.

Hirdetés

Hirdetés

„2005. és 2023. A helyszín ugyanaz és a fotókon lévő két ember is ugyanaz, de közben eltelt 19 év… ohhh , csak 18, lényegtelen… Gombócból is sok/ Jóban – rosszban, EGYÜTT … és közben az élettől rengeteg tanítást kaptunk, melynek voltak kegyetlen pillanatai, de hálával tartozom mindegyikért, mert ez által lettem az, aki ma vagyok!”
– fogalmazott az influencer.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés