Hirdetés

Fotó: Pozsonyi Zita


Rubint Réka, a népszerű fitnesz guru és közösségi média személyiség, nemrégiben egy rendkívül őszinte bejegyzéssel hívta fel a figyelmet az egészség fontosságára. A story.hu által közölt képen Réka kórházi ágyban fekszik, infúzióhoz csatlakoztatva, míg férje, Norbi, imára kulcsolt kézzel az ágya mellett ül. Ez a kép nem csak egy pillanatot örökít meg, hanem Réka hosszú távú küzdelmét is a túlhajszoltság és a kimerültség ellen.

Hirdetés

Réka az elmúlt időszakban megállás nélkül dolgozott, gondoskodott családjáról, és betegeskedő férje mellett is helyt állt. Azonban a testének üzeneteit nem lehetett tovább figyelmen kívül hagyni. Az utóbbi időben kórházba került gyomorproblémákkal, amiből ugyan kigyógyult, de a kimerültség jelei továbbra is jelen voltak. Különösen 2022 októberében, a Dancing with the Stars versenyből való kiesése után, több jelet is adott arról, hogy túlhajszolta magát.

Hirdetés

Mint sok más szorgalmas munkásember, Réka is küzdött a lelkiismeret-furdalással, amikor pihenni próbált, de végül kénytelen volt lelassítani. Egyik fellépése után már az autóból is alig tudott kiszállni. Ezért férje, Norbi, már nem is engedi, hogy vezessen. Réka története figyelmeztető jelként szolgál mindannyiunk számára, hogy odafigyeljünk egészségünkre és ne hajtsuk túl magunkat.

Hirdetés

“Meg kellett tanulnom pihenni! – mondta nemrégiben Réka, aki túl van a nehezén, és hamarosan papírra veti élete egyik legnehezebb fejezetét, és kendőzetlen őszinteséggel vall az egészségéért folytatott küzdelméről” – olvasható a Story-ban.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés