Hirdetés

Fotó: Ringier


Rubint Réka, aki sikeres karriert épített fel vállalkozóként és televíziós személyiségként, ma már némi bánatot érez egy korábbi döntése miatt. A sok munka és elkötelezettség, amely elhozta számára az országszerte ismertséget és sikereket, sajnos áldozatokkal is járt. Réka most fájdalommal idézi fel azt a karácsonyt fiatal korából, amikor a munkája miatt nem tudott részt venni a családi ünneplésben.

Hirdetés

Most, amikor már nincsen lehetősége szüleivel együtt ünnepelni, különösen nehéz szívvel gondol vissza erre a döntésére. Réka megbánása rávilágít arra, hogy a karrierépítés során milyen fontos az egyensúly megtartása a munka és a családi élet között, és hogy bizonyos dolgokat, mint például a közös családi pillanatokat, nem lehet visszahozni.

Hirdetés

„Mikor Norbit megismertem, még szenteste is órát tartottam, mert senki sem vállalta be rajtam kívül. Anya, apa és Norbi is várt, én pedig úgy estem be a karácsonyfa alá. Ha visszaforgathatnám az idő kerekét, ma már nem így tennék. Az időt nem tudod visszahozni, és meg kell ezeket a boldog pillanatokat teljes egészében élni, mert nagyon hamar elmúlnak…”
Ugyanezt a hibát már nem követi el többször. Az ünnepeket szigorúan családja társaságában tölti, távol a munkától. Január 16-ig teljes mértékben kivonja magát a fitnesz világból, persze az edzést nem hanyagolja el.

Hirdetés

„Bár a legegészségesebb drognak tartom a mozgást, és receptre kellene írni mindenkinek, de idén év végén egy kicsit visszaveszek. Korral az emberben kialakul, hogy amit korábban előrébb tett az ember, azt most hátrébb tolja, mert változik a prioritások sorrendje. Mára már azt vallom, hogy merjük megadni magunknak a pihenést, ami kijár nekünk!”
– árulta el Réka, aki az ünnepi falatozástól sem tart.
„Nagyon szeretem a magyaros ízeket, de nem szoktam tartani az ünnepek alatti étkezéstől, mert a mértékletességen van a lényeg, és mára már az sem lehetetlen, hogy egészségesebb fogások kerüljenek a karácsonyi asztalra. A pihenés és az odafigyelt táplálkozás csodákat tehet mindenkivel, így nem érdemes aggódni!”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés