Hirdetés


Rubint Réka, az ismert fitneszedző és anya, nyíltan beszélt arról, hogyan próbál egyensúlyt teremteni a sikerrel járó elismerés és a családi élet között. Réka, aki rendszeresen szembesül a karrierje és a családi élet egyensúlyozásának kihívásaival, elárulta, hogy a gyermeknevelés során kiemelt figyelmet fordít arra, hogy minél több minőségi időt töltsön Larával és Norbival.

Hirdetés

Ezért is igyekszik gyakran magával vinni őket táborokba, vagy akár kisebb közös utazásokra, hogy erősítse velük a kapcsolatát. Réka elmondása szerint a családjával töltött idő a legfontosabb számára, és folyamatosan törekszik arra, hogy ezt az időt minél értékesebbé tegye.

Hirdetés

„Olyan keveset kapunk egymásból, az ember állandóan rohan, mindenki intézi a saját feladatát. Arra az időre, ami tényleg tartalmas és amit kettesben töltesz a másikkal, emlékezni fogsz egy életen át. Nem az a lényeg, hogy hol töltitek ezt, külföldön vagy itthon, hanem az, hogy milyen közösen átélt pillanatokat raktároztok el magatokban.” – magyarázta Réka, majd hozzátette, hogy a gyerekei a mai napig emlegetik a közös útjaikat, amik szorosabbá kovácsolták őket.

„Az az igazság, hogy a gyerekek egy csettintésre felnőnek és a velük töltött időt nem kapjuk vissza, nem lehet pénzre cserélni. Addig kell kihozni a gyerekkorból a maximumot, ameddig lehet. Montenegróba minden évben megyünk pünkösdkor, Lara már most bejelentkezett, hogy szeretne jönni, mert mindig olyan jó, pedig már húsz éves. A fiúk is ugyanezt mondták. Van még néhány év, amikor boldogan eljönnek velem és ez borzasztóan jól esik.” – mesélte boldogan Réka, aki azt is elárulta, hogy a táborai időpontjait is igyekszik úgy pakolni, hogy gyermekei ráérjenek eljönni.

Hirdetés

Ez azonban csak a titok fele. A jó családi közegért nem csak a gyerekekkel való kapcsolatot kell ápolni. Réka igyekszik házasságát is folyamatosan építeni és rendben tudni, melynek látszólag meg is van az eredménye.

„Mindig meg kell tenni a lehető legtöbbet egy házasságért, főleg, ha gyerek is van, ez másképp nem működik. A gyerek pedig tükröt tart a szülőnek: én abban hiszek, hogy nem nevelni kell, hanem példát mutatni. Látni kellene, ahogy Norbika is meg Lara is két-háromlépcsős meglepetéseket szerveznek. Nem egy dobozt adnak, hogy tessék, hanem szívüket-lelküket beleteszik. Az élethez való hozzáállást nekünk kell megmutatnunk a gyerekeinknek és én nagyon örülök, hogy a gyerekeimben ezt látom viszont.” – magyarázta Rubint Réka.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés