Hirdetés


Schobert Norbika és Schobert Lara már egy ideje boldog párkapcsolatban élnek. Most Rubint Réka, az édesanyjuk osztotta meg érzéseit és gondolatait a családjuk legújabb tagjairól és arról, hogyan fogadta őket.

Hirdetés

Réka a Mokkában mesélt arról, hogyan érzi magát az “anyósszerepben”.
“Larának és Norbikának is van viszonylag hosszú ideje párja. Én mind a kettőjüket nagyon szeretem, nagyon édesek. Nyilván egy szülőnek az a legnagyobb boldogság, amikor a gyerekeit boldognak látja. Látni azt, ahogy felnőnek, és aztán értékrendileg hasonló párt találnak, szerintem az nagyon fontos egy szülőnek. Ami nekem nagyon nagy öröm, hogy nagyon szeretnek velünk jönni mindenhova.

Hirdetés

Van, hogy csak összefutunk egy ebédre, vacsorára, vagy amikor éppen átutazóban vannak. Azt szoktam mondani, hogy a sasfészekben az ember nevelgeti a gyerekeit, utána amikor kirepülnek, akkor látod azt, hogy megtanítottad-e őket arra, hogy tudjanak repülni. Ilyenkor jönnek elő azok a kis panelek, amiben felnőttek. Ahogy Norbika készült a Valentin napra láttam a férjem mozdulatait, aki nagyon romantikus. Amit gyerekként magukba szívtak, azt építik bele a párkapcsolatukba” – mesélte Réka, majd hozzátette, Zalán szintén nagyon szereti nagyobb testvérei párjait.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés