Hirdetés


A Gazdasági Versenyhivatal szombaton jelentette be, hogy Schobert Norbi fitneszguru cégét egy éven át vizsgálta, és számos aggályos megállapítást tett, amelynek következményeképpen 40 millió forintos büntetést szabtak ki. Norbi azóta bejelentette, hogy visszavonul, mert elege van a támadásokból és családja folyamatos céltáblája a rosszindulatú embereknek.

Hirdetés

A Blikknek nyilatkozva Schobert Norbi elmondta: “Eddig bírtam, visszavonulok. Ez a vizsgálat és az, hogy mindenféle hazugnak neveznek, most padlóra küldött, és innen már nem tudok felállni. Ez a kampány olyan most, mintha eddig végig hazudtam volna, közben a visszajelzések és a klinikai vizsgálatok szerint is százezrek életét mentette meg a rendszerem.”

Hirdetés

Rubint Réka, Norbi felesége, a közösségi oldalán reagált a hírre és bátorította férjét. Kiemelte, hogy 20 év alatt rengeteg ember kapott erőt és hitet Norbitól. Hozzátette, hogy amit a fitneszguru megálmodott, most mindenki azt támadja, egyúttal pedig utánozni próbálja. Réka arra bíztatja férjét, hogy találjon ki valami mást, amit szintén utánozhatnak a negatív emberek: “Találj ki valami mást KICSI, hogy legyen mit utánozni!” – üzente férjének a fitneszkirálynő.

Hirdetés

Fotó: Rubint Réka / Instagram

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés