Hirdetés


Rubint Réka, aki a fitnesz világának egyik meghatározó alakjaként és Schobert Norbi, az ismert életmód tanácsadó feleségeként is ismert, Valentin-napon különleges módon fejezte ki szeretetét és elkötelezettségét férje felé. Az ország egyik legfigyelemreméltóbb celebházaspárjaként, akik nemcsak magánéletben, hanem karrierjük terén is szorosan összekapcsolódtak az elmúlt két évtized során, Rubint Réka és Schobert Norbi példaképek sokak számára.

Hirdetés

Ez a különleges nap arra ösztönözte Rékát, hogy Instagram-oldalán keresztül egy mély érzelmekkel teli üzenetet osszon meg. “A legnagyobb bajban a legszorosabban összezárni…” – írta a fitneszlady, mely szavak nemcsak az őszinte szeretet és támogatás fontosságát hangsúlyozzák, hanem azt is, hogy a nehéz időkben különösen fontos az egymás iránti elkötelezettség.

Hirdetés

A posztban megosztott megható fotók nem csak a pár romantikus pillanatait örökítik meg, hanem a családi élet gazdagságát és összetartását is tükrözik. Réka és Norbi három gyermekével, Larával, Norbival és Zalánnal büszkén vállalják a közös életük minden momentuma, és kiemelik, milyen fontos szerepet tölt be a család és a szeretet az életükben.
Ez az üzenet nemcsak egy személyes köszöntés Norbinak Valentin-napon, hanem inspirációul szolgál mindenki számára, hogy a szeretet erejével és az egymás iránti mély elkötelezettséggel minden akadály legyőzhető. Rubint Réka és Schobert Norbi története emlékeztet minket arra, hogy a valódi kapcsolatok erőssége és szépsége az összetartásban és a közös értékekben rejlik.

Hirdetés

„Hogy mi a Titok?
A legnagyobb bajban a legszorosabban összezárni , mindig, minden körülmény között❤️ Mert így SOHA ne eshet rés a pajzson❤️ … a szerelmünk pajzsán, ami 23 év alatt mindennél erősebbé vált!
Szeretlek Kics! Boldog Valentin napot!❤️❤️❤️”

— olvasható a bejegyzésben, melyet ITT TEKINTHETSZ MEG.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés