Hirdetés


Rubint Rella (aki Rubint Réka unokahúga) Instagram-történeteiben számolt be arról, hogy a kutyája, Sansa különösen kezdett viselkedni – írta a 24.hu. A francia bulldog egyik napról a másikra félni kezdett Rellától, de férjével, Novothny Somával nem viselkedik ilyen furcsán.

Hirdetés

„Tegnap este óta Sansa menekül tőlem, úgy hogy nem voltam otthon egész nap munka miatt. Hozzátenném, hogy sosem bántottam, nálam a szidás is simogatással zárul. Teljesen értetlenül állok. Olyan fura, mert mintha ő jönne hozzám, aztán valami miatt mégsem… Remeg, hirtelen oldalra néz és elkezd menekülni. Valaki tudja, mi lehet ez? A semmiből, egyik napról a másikra történt”

– fogalmazott a 24 órán át megtekinthető történetében Rubint Rella, aki több videót is megosztott kutyája furcsa viselkedéséről. Hozzátette, az első dolog, amire gyanakodott, egy barnító krém volt, de a kupakot szaglászva Sansát az nem zavarta.

Hirdetés

“Jókedvű, játékos, eszik és minden feladatot megcsinál a jutalomfalatért. Ha vakarászom és háttal áll nekem, elfekszik az ölemben… és csak Somának örül. Csak neki jön ki a szék alól”

– mesélte Rella
Mint írja, több üzenetet is kapott, melyben aziránt érdeklődtek a követői, nem várandós-e, amiatt ugyanis megváltozhat a kutyák viselkedése.

“Terhes nem vagyok, ezt sokan írtátok. Inkább olyan érzésem van, mintha lenne valami vagy valaki a házban”

– írta történetében.
Az influenszer később az interneten kezdett olvasgatni, egy oldalon pedig azt találta, az is megváltoztathatja a házi kedvencek viselkedését, ha „a gazdájuk szellem általi befolyásolás alatt áll.”

„Ha szellem általi befolyásoltság alatt állsz vagy energiájának köszönhetően megváltoztatta az aurádat, a kutyád, macskád számára is idegen lehetsz, aki morog, fúj rád, esetleg odakap. Még akkor is, ha „csak” akkumulátornak használ a szellem. Hogyha nem „jóféle”, akkor zavarhatja a házi kedvencedet a jelenléte és emiatt veled is másképp fog viselkedni”

– olvasható az egyik internetes oldalon.

“Már megrendeltem a füstölőt és terhességi tesztet is csináltattam. Kész vagyok teljesen, mi az Isten ez…”

– tette hozzá kétségbeesetten Rubint Rella.

HirdetésHirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés