Hirdetés


Kóbor János nem oltatta be magát a koronavírus-fertőzés ellen, pedig több zenésztársa is könyörgött neki, hogy tegye meg. Rusvai Miklós most elmondta, mit érez, a haláleset kapcsán, és fontos dologra hívja fel a figyelmet.

Hirdetés

„Nagyon sajnálom, hogy életét veszítette Kóbor János. Én is ahhoz a korosztályhoz tartozom, amelyik az Omega, Illés, Metró zenekar zenéjén nőtt fel. Rajongtunk értük. Ők a mi korosztályunk zenekarai. Őszintén sajnálom őt. Sok jó zenét hallottunk tőle, de remélem, hogy a tragikus sorsa több oltásellenest is meggyőz” – nyilatkozta a Ripostnak a vírusszakértő, aki igyekezett eloszlatni az oltásellenesek azon tévhitét, hogy idősebb korban már nem érdemes felvenni a vakcinát.

Hirdetés
Rusvai szerint nem kell elfogadni, amit állít, meg kell nézni, hogy kinek-kinek a saját ismeretségi körében mi mellett szól több érv, mit támogatnak a tapasztalatok azt, amit a tudomány mond, vagy azt, amit az oltástagadók. Ezek után mindenki a saját tapasztalati szűrőjén átengedve fogadja el az információkat.

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés