Hirdetés

S.O.S.! Minden perc számít! Az életéért küzd a 17 hónapos Lizikém, akinek sürgősen ERRE volna szüksége! Könyörögve kérek benneteket, hogy legalább egy megosztással segítsetek!

Hirdetés

Mint arról már korábbi cikkünkben beszámoltunk, Lizike még csak 17 hónapos, de már most több életmentő műtéten van túl. Sajnos egy súlyos vesedaganat támadta meg a szervezetét. Az orvosok 1,5 évet jósolnak a kislánynak. Nemrég gyomorszondát kellett neki beültetni, mert magától képtelen volt a táplálkozásra.
Nemrég hazaengedték Lizikét a kórházból egy 72 órás kemoterápia után, de két napot se tudott otthon lenni, mert rosszul lett. Visszatért nála a láz, hányt, hasmenése és torokgyulladása volt. Másnapra elfogyott a fehér-és vörösvérsejtszám nála.
Most vérátömlesztésre várnak, és a megfelelő vérre!
Változtatás nélkül tesszük közzé az édesanya felhívását:

Lizike újra kórházban van,pedig két nap sem telt el a felvétel óta. Újabb vérátömlesztésre várunk, vérsejtszám növelő injekcióját pedig most kapta meg… Aki szeretne segíteni, azoknak szól felhívásom! IRÁNYÍTOTT VÉRADÁSRA SZERETNÉLEK HÍVNI BENNETEKET. ELEKES ANNA LIZA NEVÉRE. HISZEN MÉG SOK :5 HÓNAP KEMOTERÁPIA VÁR RÁ, AMI MIATT A VÉRÁTÖMLESZTÉSEKRE SZÜKSÉKGE VAN. MEGFELELŐ VÉRCSOPORTOK: B+;. B-;. 0+; O-; KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGETEK. FONTOS, hogy Szükséges az édesanya neve: Elekesné Valkai Éva Beáta és a támogatott gyermek neve,taj száma: Elekes Anna Liza. Taj száma: 137 446 777 megadása a véradásnál! Az édesanya: Bea

Pár napja egy riportfilm készült Lizikéről, melyet itt tekinthetsz meg:


Könyörögve kérünk mindenkit, aki vérrel tud segíteni az tegye meg minél hamarabb mert Lizike élete múlik rajta! Aki viszont nem tud vérrel segíteni, az legalább ossza meg ezt a felhívást, hogy minél több ember értesülhessen róla!
Anyagilag is lehet támogatni a családot a következő módon:

Gyógyulj meg kicsi lány! Szorítunk érted!
Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

Forrás
Hirdetés
Hirdetés