Hirdetés


Gabi eddig tűrte, mindezt, de most végképp betelt a pohár. Nem folytatja így tovább, befejezte ezek olvasását. Egy percig sem szeretne bíráló, durva, felzaklató kommenteket olvasni, amiben őt vagy családtagjait bántják. Ezért töröl és tilt.
„Megint azzal kellett szembesülnöm, hogy sokan totál fordítva ülnek a lovon és azt hiszik, hogy csak a véleményüket írják le, szabad jogaikra hivatkozva! Én pedig azt gondolom, hogy sokan nincsenek tisztában e fogalommal és a közösségi oldalak használatával! Senkinek nincs joga megkérdőjelezni a másikat! Senkinek nincs joga bírálni, gyalázni, véleményformálás címszó alatt! …” – kezdte Gabi Facebook-posztjában.

Hirdetés

„…Egy rajongói oldalon, ahova azok csatlakoznak , akik szeretnek, érdeklem őket és befogadóak az én gondolataimra, érzéseimre, ott ennek nincs helye! Mert ez nem egy gerjesztő, kibeszélő csoport ! Kérem a frusztrált, a személyemet nem kedvelő embereket, hogy menjenek és éljék ki a feszültségüket az erre alkalmas oldalakon! Mindenkit törlök/tiltok innen, aki személyem és a családom ellen mocskos, negatív kommenteket ír! ”

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés