Hirdetés

Sanfordot egy “problémás kutyának” tartották – de napjainkban ez a kutya nem tudja visszatartani örömét, hogy meg lett mentve.
Karen Velazquez, Sanford ideiglenes gondozója szerint ő a legboldogabb kutya, akivel valaha is találkozott.

De mielött Velazquez vigyázni tudott rá, Sanfordnak minden segítségre szüksége volt. Áprilisban az Animal Control munkatársai mentették meg. Egy autó ütött rá, ami miatt nem tudott mozogni. Mentői még egy golyót is találtak az egyik hátsó végtagjában.
Az állatmentők egy kicsi menhelyre szállították a texasi Dallasban, ahol egy hétig tartózkodtak. Az egységben nem volt gyógyszer vagy állatorvos, így Sanford nem kapott semmilyen kezelést ebben az időszakban.

Amikor Dallas DogRRR-től, egy helyi kutyamentő csoport önkéntese először látta Sanfordot a menhelyen, azonnal megértette, hogy segítenie kell.

Hirdetés


De a legnagyobb változás akkor következett be, amikor Sanford, Velazquez gondozásába került.
“Május 1-jén, néhány nappal az állatorvosi klinikáról való kiengedése után került az én házamba” – mondja Velazquez. “Azóta mindig mosolyog. Azt hiszem, hogy amikor belépett a házba, rájött, hogy biztonságban van. “

Sanford – akit Velazquez “Sanfee-nek” becéz – napjait sétálással tölti, naponta játszik Velazquezzal és más kutyákkal, és házi kosztot kap.
10 éves Korában Sanford lehet egy idős kutyának számít, de viselkedése nem árulja el éveit.

Miközben nagyon boldog az ideiglenes otthonában, mindenki azt akarja, hogy találjanak neki egy állando otthont, egy családot aki szereti.

Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés