Hirdetés

Fotó: Femcafe

Hirdetés

A Mokka című műsorban Schobert Lara főzött és beszélgetett a műsorvezetővel. A beszélgetés során elmondta, hogy bár egészségesen étkezik, nem vonja meg magától a finom falatokat. Azonban korábban egészségtelen szokásokba kergette magát, és evészavarba esett. Schobert Lara szerint az Instagram veszélyes lehet a fiatal tinilányokra, mivel amit ott látnak, nem feltétlenül tükrözi a valóságot. Ő maga is ebbe a csapdába esett, de később kijött belőle.

Hirdetés

Schobert Lara nem foglalkozik a negatív kommentekkel, de az életének vannak olyan részei, amelyeket nehezít az ismertsége. Azt mondja, hogy az emberek előítéletesek vele szemben, és úgy vélik, hogy egy bunkó, beképzelt, elkényeztetett, hülye csajszi. Azonban amikor beszélgetnek vele, mindig pozitív meglepetés éri őket. Schobert Lara mindig nagyon odafigyel magára és az alkoholfogyasztására, mert nem szeretne szégyent hozni a szüleire a viselkedésével, különösen, ha barátokkal bulizik.
“Ha elmegyek a barátokkal bulizni, én azért nem engedhetem el olyan szinten magam, mint ők. Mert hát engem nyilván mindenki ismer, mindenki felismer, és nem szeretnék szégyent hozni a szüleimre, ha egy kicsit jobban beütne a pia, mint kéne” – mondta Lara
Jelenleg Schobert Lara edzőnek tanul, és érdeklődik az egyetemi marketing képzés iránt is.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés