Hirdetés


Schobert Lara, Rubint Réka és Schobert Norbi lánya, meglepő fotókat osztott meg Instagram-történetében. Egy szépészeti klinikán járt, ahonnan láthatóan elégedetten távozott. Hálás üzenettel köszönte meg a szakembernek a segítséget, amit piros szívecskékkel egészített ki, valamint magabiztos arckifejezéssel nézett a kamerába.

Hirdetés

20 évesen tényleg nagyon fontos🤦🏼‍♀️ Bár Hegedűs Bea simán eldeformálja a fiatal lányokat.Gesztesi Panka is hozzá jár szájtöltésre.De Rékának is gratulálok hozzá. #laraschobert
byu/iaminsta3 intalk_hunfluencers

Hirdetés

Az internet népét persze most sem kellett félteni: keményen kritizálták Lara külsejét, akit sokan közülük túl fiatalnak tartanak még az ilyesfajta beavatkozásokhoz.

“Ezek a lányok miért akarnak 20 évesen 40 évesnek kinézni? 🙄🤯” — írta az egyik kommentelő, ám egy másikuk szerint nem kellene beleszólni abba, hogy Lara felnőtt nőként mit és hogyan alakít a testén.

Hirdetés

“Lara 20 éves, jogilag felnőtt, valószínűleg nem a szüleitől fogja megkérdezni, hogy feltöltetheti-e a száját. Nyilván abba ne menjünk bele, hogy kinek a pénzén, meg mennyire felnőtt gondolkodásban stb., de 20 évesen én is elhittem, hogy mennyire felnőtt vagyok már és én sem engedtem volna anyukámnak beleszólni az ilyen döntésembe.”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés