Hirdetés


Az egész ország tudja, a fitneszguru tavaly nyáron a kutyájukat vitte megfuttatni, ám amikor hazatértek, rosszul lett, összeesett a ház előtt. A fitneszguru egy tévéinterjúban beszélt erről, amely péntek este kerül adásba az ATV-n.

Elmondta, hogy tavaly nyáron, a sztrókja előtt a kutyájukkal ment futni. De amikor hazaértek rosszul lett és összeesett a ház előtt.
A földön feküdt 45 percig, majd a kutyája jelzett a szomszédnak, s egyből hívták a mentőt. Norbi elmondása szerint félig emlékszik, mi történt vele abban a háromnegyed órában, amit kamera is rögzített. – írja a Blikk
“Az ember megpróbál felállni, a baloldal működik, a jobb nem működik, és csak pörögsz, mint egy csótány a földön. Nem tudsz semmit csinálni” – mondta Norbi
Úgy tudja, hogy “Covid-sztrókja” lehetett, mivel semmilyen szív- és érrendszeri előjele nem volt a bajnak. Azelőtt három héttel kapta meg viszont a koronavírus elleni oltást, valamint – ettől függetlenül – koronavírusos tüneteket is észlelt magán a sztrókot megelőző napokban.“Fájt a fejem, fájt a torkom, elmúlt, visszajött, napról napra visszajött, és egyszer csak összeestem. Erre azt mondja az orvostudomány, hogy covid-stroke” – mondta magabiztosan a műsorban Norbi.
“Egy biztos, oltani jobb, mint nem oltani, ezt elég sok kísérlet alátámasztja. Az, hogy minek milyen mellékhatása van, illetve kinek hogyan reagál a szervezete, másik kérdés. Egy olyan vírussal állunk szembe, amint még nem ismerünk igazán” – tette hozzá a fitneszguru.

Hirdetés

Schobert Norbert többek között mesélt még a gyermekkoráról és hogy hogyan ismerkedett meg Rékával.
“Mindenki ismer, de kevesen ismernek igazán. Valójában introvertált vagyok, kevés közeli barátom van. Főzök a családnak minden nap, együtt vacsorázunk és beszélgetünk. Nem járok szórakozóhelyre, kétszer egy héten elviszem Rékát randizni. Évente van 100 randim a feleségemmel, lehiggadtam és tök unalmas pasi lettem. A betegségek megneveltek” – mondta a fitneszguru.

Hirdetés
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés